• Raňajky
  • Desiata

Tofu-mrkvová nátierka

Tofu je rastlinného pôvodu, má vysoký obsah bielkovín a nízky obsah tuku, práve preto sa stáva čoraz populárnejšou potravinou. Pri príprave sa ľahko kombinuje. Túto sviežu kombináciu s jogurtom a mrkvou si určite zamilujete.
2
10 minút
150 kcal

Ingrediencie

½ údeného tofu
1 menšia mrkva
1 PL olivového oleja
2 PL bieleho jogurtu
soľ
mleté čierne korenie
1 menšia jarná cibuľka

Postup

Údené tofu nastrúhame na strúhadle – na hrubšie a mrkvu zase na jemnejšie. Následne ich zmiešame
a pridáme k nim olivový olej, jogurt, najemno nakrájanú jarnú cibuľku, okoreníme a osolíme. Nátierku
natrieme na celozrnné pečivo a môžeme podávať so zeleninovým šalátom.

homeenvelopecartheart-pulsedinner linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram